Liikennepuomit jokaiselle sovellukselle

Liikennepuomi avulla voit valvoa pääsyä tietyille alueille, kuten yksityisille alueille, pysäköintialueille, leirintäalueille, satamiin ja muille alueille. Lisäksi liikennepuomit ovat hyödyllisiä liikennevirtojen säätelyssä ja jakamisessa yleisillä teillä tai yrityksen tai liikekiinteistön sisäänkäynnillä.

Eri kokoonpanoja on runsaasti, ja ne räätälöidään juuri sinun tilanteeseesi sopiviksi. Liikennepuomit ovat yhteensopivia erilaisten automaatiojärjestelmien kanssa. Tämän ansiosta sulku aukeaa automaattisesti tai voit avata sen etänä. Meidän liikennepuomit varren pituus on jopa 15 metriä. Avautumisnopeus voidaan valita varren pituudesta riippuen.

Loputtomat mahdollisuudet

Jos puomi ei käytetä usein, esim. sisäänkäynnin avaamiseen/sulkemiseen vain satunnaisesti, voidaan asentaa manuaalinen puomi.

Joissakin tapauksissa tilaa on rajoitetusti, kuten maanalaisilla pysäköintialueilla. Sitten voidaan asentaa taitettava puomi tai vaakasuora puomi, jotta niillä on edelleen tarvittava ulottuvuus.

Etkö ole varma, minkä tyyppinen puomi sinun pitäisi ostaa? Vai haluatko ilmaista neuvontaa? Ota rohkeasti yhteyttä. Tilanteestasi riippuen suosittelemme oikeantyyppistä puomi. Alta löydät vaihtoehdot puomit.